Frukost-9

Mysig helg i Jädraås

Bo i naturnära miljö och njut av god mat

Följ med oss på en mysig helg i Jädraås den 14/2 – 16/2!
Relaxa med god mat – frukostbufféer, husmanskost till lunch och extra mys på lördagskvällen med middagsbuffé! Destination Jädraås anläggning har ingen restaurang men serverar hemlagad frukost med det lilla speciella som Dannes pannkakor. Gestrikeresor har anlitat lokal catering för lunch och middagsbuffén som är mycket populär. Flera olika rätter samt dessert avnjuts i lugn och ro i Herrgårdens matsal.

Utöver detta kan du fixa en kopp kaffe eller te, smörgås eller annat mellanmål i fina och fräscha kök. Du kan koppla av i sällskapsrummen på både annexet och herrgården. Här är lugn och ro och så gott som TV-fritt. Endast TV i något enstaka rum. Däremot finns Wifi om du behöver det.
Vi åker med buss och bor på fina STF Jädraås Herrgård och Annex. Unna dig en avkopplande helg i Jädraås, Gästrikland. Borta men nära – buss från Stockholm via Uppsala. Vill du kliva på i Gävle eller annan ort, kontakta oss så ordnar vi det.

Du kan ta härliga promenader eller åka längdskidor i olika spår. Finns även möjlighet att boka bastu. Dam- och herrbastu finns, kontakta oss för bokning innan du åker eller på plats. Lämna bilen hemma och boka vårt härliga helgpaket till ett mycket fint pris där resa, 2 frukstbuffér, 2 luncher och middagsbuffén ingår.

Mer info samt bokningslänk hittar du på: www.gestrikeresor.se/erbjudande. Du kan även läsa mer på sidan Visit Gävle. Du kan även ringa direkt till Leif Höglund på tel. 070-299 85 55 om du har frågor och funderingar, eller mejla till leif.hoglund@aprendo.se. Vi har även reseledare med under helgen. Varmt välkommen!

LEAVE COMMENT