OM Gestrikeresor

Upplevelser, lugn & ro, äventyr

Gestrikeresor erbjuder resepaket med buss inom Gästrikland med olika aktiviteter och upplevelser. Vi skräddarsyr också speciella reseupplevelser enligt dina önskemål. Resor, aktiviteter och upplevelser för både privatpersoner och företag. Vårt kontor finns på Alderholmen i Gävle.

I Gästrikland finns mycket fint att se och uppleva!
Vi samarbetar med olika företag i Gävle, Sandviken, Hofors och Ockelbo kommuner för att erbjuda dig fina upplevelser. Vi erbjuder olika aktiviteter som t.ex vandringar och mountain biking, men även trevligt boende med god mat. Även för dig som vill byta miljö för en weekend med lugn och ro, spa och fina omgivningar.

En resa med Getrikeresor ska förena nytta med nöje. Med andra ord finns det all anledning att upptäcka oss Vi är ett resebolag som erbjuder en trivsam naturupplevelse för hela familjen. Med buss tar du dig till sköna omgivningar och alla slags upplevelser i Gästrikland. Allt i ett, kliv på bussen i Stockholm som bara tar ca. 2 timmar till resmålet i Gästrikland.

Leif Höglund driver också Aprendo AB, som är ett utbildnings- och konsultföretag från Gävle sedan 1992.

Aprendo har flerårig erfarenhet från resebranschen, arbeten och projekt i Spanien, Portugal, Grekland, Österrike, Schweiz, Frankrike, Estland, Lettland, Litauen, Ryssland, Serbien, Makedonien, Ukraina och Dubai.

Vi skräddarsyr resor för dig och kan erbjuda och arrangera olika typer av aktiviteter.

Du bestämmer vart du vill åka, kontakta oss så hjälper vi till att sy ihop ett bra weekendpaket.

SKRÄDDARSYDDA RESOR

Vi kan arrangera olika typer av aktiviteter

Gestrikeresor är ett projekt som delvis finansieras av Landsbygdsfonden och Leader.
Leaderprojektet Aprendo Gestrikeresor syftar till att få ett större inflöde av turister till området för att bidra till ökad lönsamhet och fler affärsmöjligheter för olika aktörer inom besöksnäringen. Målsättningen med projektet är att ha utvecklat ett antal paketeringar, etablerat ett nätverkssamarbete mellan de aktörer som erbjuder delarna av paketeringen samt att dessa paketresor har testats av inresande bussturister.

PARTNER

Vi har flertalet samarbetspartners gällande bussresor, boende, aktiviteter, marknadsföring m.m. Vi arrangerar paketresor och vi är delvis finansierade via Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling: Europa investerar i landsbygdsområden. Vi är även delvis finansierade av Leader Gästrikebygden – lokalt ledd utveckling. Leader möjliggör lokala utvecklingsprojekt som skapar en rik och hållbar landsbygd..